Over ons

NL Autoparts is een inkoopnetwerk voor de vrije grossiers en vrije garages. Door in te spelen op de bewegingen van de markt en de technologische ontwikkelingen, kunnen de partners van NL Autoparts hun concurrerende positie versterken. "Samenwerkende ondernemers staan sterker", is de filosofie van NL Autoparts.

 

Door te werken met een ruimaanbod van A-merk leveranciers en een hybride model voor logistiek kan ons netwerk van grossiers de juiste producten voor de juiste prijs leveren.

 

Vanuit één centraal magazijn in Nederland, bedient NL Autoparts de aangesloten grossiers. Door met één magazijn te werken waar alle producten worden opgeslagen kan NL Autoparts de operationele kosten minimaliseren. Kosten van dure formules worden achterwege gelaten. Hierdoor blijven de winsten bij de ondernemers die het echte werk verrichten. Het samenwerken zorgt voor een gezamenlijk inkoopvolume, wat voor betere inkoopcondities zorgt.

 

Met een same day service in eigen beheer kan NL Autoparts service op maat leveren.

 

"Denken in oplossingen brengt een ondernemer verder" is een uitspraak van een bekende ondernemer. En dat is hoe NL Autoparts te werk gaat. Voor alles is een oplossing, het is aan de ondernemers om die te vinden en toe te passen.